листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

 

Цементарница УСЈЕ АД Скопје ги објавува неревидираните консолидирани финансиски извештаи за 2019 година


12 Месечно консолидирано известување- Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци.xls

Објавено на: 27.03.2020 15:45:21
Документ БР.: DOC_26445-107/2020
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.