листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

 

Други одлуки од Собрание - 02.04.2020 година.

 


Одлука за именување на членови на НО.pdf
Одлука за одобрување на Извештајот од работата на НО во 2019 година.pdf
Одлука за пресметка и распределба на награда на ченовите на НО за 2018 година.pdf
Одлука за усвојување на Годишната сметка на КБ за 2019 година.pdf
Одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на КБ во 2019 година и на мислењето на НО.pdf
Одлука за усвојување на Извештајот за усогласеност на раб. со Кодексот за корп. управ.pdf
Одлука за усвојување на Конс. фин. извештаи на КБ за 2019 и на мислењето на НО.pdf
Одлука за усвојување на Консолидираната годишна сметка на КБ за 2019 година.pdf
Одлука за усвојување на Посеб. фин. извештаи на КБ за 2019 година и на мислењето на НО.pdf

Објавено на: 03.04.2020 08:58:48
Документ БР.: DOC_12283-9/2020
Урнек: Други одлуки од собрание