листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за датумот на одржување и Дневниот ред на Собранието на акционери

Јавен повик за редовно годишно Собрание 


јавен повик.pdf
Предлог одлука за одобрување на Годишната сметка за 2019г..pdf
Предлог одлука за одобрување на рев.фин.извештаи на друштвото за 2019г..pdf
Предлог одлука за одобрување на Год.извештај за раб.на Уготур 2019г..pdf
2.Предлог одлука за покривање на загубата по Год.сметка за 2019г..pdf
3.1Предлог одлука за одобр.на извеш.од неизврш.членови за 2019г..pdf
4.1 Предлог одлука за одобрув.на год.извеш. на внатреш ревизија 2019г..pdf
5.Предлог одлука за одобрување на работата на ОД за 2019г..pdf
6.Предлог одлука за назначување овластен ревизор за 2020г..pdf
7.Предлог oдлука за одобрување на голема зделка.pdf
7.1 Известување за голема зделка.pdf
8.Предлог одлука за измена на Статутот на Уготур АД Скопје.pdf
9.Предлог одлука за избор на членови на ОД во Уготур АД Ск..pdf

Објавено на: 27.04.2020 09:15:20
Документ БР.: DOC_10109-40/2020
Урнек: Јавен повик за собрание