листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

 

Комерцијална банка АД Скопје ги објавува (неревидираните) неконсолидирани Биланс на успех, Биланс на состојба и Извештајот за паричните текови за периодот 01.01 – 31.03.2020 година.

 


Комерцијална банка АД Скопје - 01.01 - 31.03.2020.xls

Објавено на: 24.04.2020 14:11:39
Документ БР.: DOC_12294-2/2020
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.