листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

                                                      Согласно Глава 6 од Правилникот за котација го објавуваме следниов финансов извештај

                                                          - Биланс на успех  01.01 - 31.03.2020 година


3 и 9 Месечни известувања- трговски друштва - природа на трошоци.xlsx

Објавено на: 27.04.2020 13:19:47
Документ БР.: DOC_12294-4/2020
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.