листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки и материјали за Собрание на акционери закажано за 02.06.2020 година


T1-1 Предлог Одлука за одобрување на годишна сметка.docx
Т1-2 Предлог Одлука за одобрување на финансиските извештаи.docx
Т1-3 Предлог Одлука за Извештајот за работење.docx
Т1-1 Годишна сметка за 2019 година.pdf
Т1-2 Ревидирани финансиски извештаи за 2019 година.pdf
Т1-3 Извештај за раборењето на друштвото во 2019 година.pdf
T2 Предлог Одлука за распределба на добивката за 2019.doc
Т3 Предлог Одлука за Извештај од неизвршни.docx
Т3 Извештај од неизвршните членови на ОД за 2019 година.pdf
Т4 Предлог Одлука за одобрување на работата на членовите на ОД.docx
Т5 Предлог Одлука за овластен ревизор.docx
Т6 Предлог Одлука за откуп на акции.docx

Објавено на: 30.04.2020 09:00:20
Документ БР.: DOC_13285-60/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери