листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, во прилог ги објавуваме следните предлог одлуки за Собрание на акционери:


Записник Вонредно собрание 102-20 од 28.02.2020.pdf
Предлог одлука Годишен извештај ЦКБ 2019 СА.pdf
Мислење НО за годишен извештај ЦКБ 2019pdf
Годишен извештај за работењето 2019.pdf
Предлог одлука годишна сметка и финансиски извештаи ЦКБ 2019.pdf
Годишна сметка 2019.pdf
Финансиски извештаи ЦКБ 2019.pdf
Предлог одлука за распоредување на добивка СА.pdf
Предлог одлука извештај Грант Торнтон и мислење СА.pdf
Мислење НО за извештај Г.Торнтон 2019.pdf
Извештај на независниот ревизор ЦКБ мислење 31.12.2019.pdf
Предлог одлука предлог друштво за ревизија за 2020.pdf
Предлог одлука за извештај НО 2019.pdf
Оцена извештај НО 2019.pdf
Годишен извештај НО 2019.pdf
Предлог одлука за одобрување НО.pdf
Предлог одлуки за одобрување УО.pdf

Објавено на: 30.04.2020 12:58:24
Документ БР.: DOC_13285-62/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери