листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог Одлуки и материјали за Собрание на акционери


T1-1 Предлог-Одлука за одобрување на годишна сметка за 2019.doc
T1-2 Предлог-Одлука за одобрување на финансиските извештаи за 2019.doc
T1-3 Предлог-Одлука за одобрување на годишниот извештај за работењето на Друштвото.doc
Т1-1 Годишна сметка за 2019 година.pdf
Т1-2 Ревидирани финансиски извештаи за 2019 година.pdf
Т1-3 Годишен извештај за работата на друштвото за 2019 година.pdf
Т-2 Предлог-Одлука за покривање на загуба.doc
Т-3 Предлог-Одлука за одобрување на извештајот од неизвршните членови за резултатите од управувањето со Друштвото.doc
Т3 Извештај од неизвршните членови на ОД за 2019 година.docx
Т-4 Предлог-Одлука за одобрување на работата на членовите на Одборот на директори.doc
Т-5 Предлог-Одлука за одобрување на годишниот извештај за работењето на СВР за деловнта 2019 година.doc
Т5 Годишен Извештај на Службата за внатрешна ревизија.pdf
Т-6 Предлог-Одлука за назначување на овластен ревизор.doc

Објавено на: 05.05.2020 09:00:14
Документ БР.: DOC_13285-68/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери