листај по издавач            листај по урнек


Согласно член 36 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

Акционерите на Цементарница УСЈЕ АД Скопје, на Годишното Собрание на акционери одржано на ден 08.05.2020 година, донесоа Одлука за распределба на добивката остварена по Годишната сметка и Финансиските извештаи за 2019 година


3. Одлука за распределба на добивката 2019 година.pdf

Објавено на: 08.05.2020 15:48:26
Документ БР.: DOC_10187-7/2020
Урнек: Дивиденден Календар