листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за Собрание на акционери


Предлог-Одлука-Усвојување на завршна сметка.doc
Предлог-Одлука-Одобрување на работењето на АД.doc
Предлог-Одлука-Засновање на заложно право.doc
Предлог-Одлука-Продажба на имот.doc
Предлог-Одлука-Овластување на ревизорска куќа.doc

Објавено на: 14.05.2020 14:14:59
Документ БР.: DOC_13285-78/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери