листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Образложението на билансот на успех за период од 01.01-31.03.2020 година и проценката на менаџментот за влијанието на моменталната ситуација (прогласена пандемија од COVID-19) врз работењето на Друштвото ќе бидат објавени со консолидираниот биланс на успех.


FI Replek AD 01.01-31.03.2020 - posebni.xlsx

Објавено на: 15.05.2020 14:20:25
Документ БР.: DOC_12294-96/2020
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.