листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Стопанска банка а.д. Битола ги објавува Одлуките донесени на Собрание на акционери

 

 


Oдлука за усвојување на Годишната сметка на Стопанска банка а.д. Битола за 2019 година.pdf
Oдлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на Стопанска банка а.д. Битола за 2019 година.pdf
Oдлука за усвојување на Извештајoт за работата на Надзорниот одбор на Стопанска банка а.д. Битола за 2019 година.pdf
Oдлука за усвојување на ревидираните финансиски извештаи на Стопанска банка а.д. Битола за 2019 година.pdf

Објавено на: 27.05.2020 14:45:17
Документ БР.: DOC_12283-27/2020
Урнек: Други одлуки од собрание