листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки по Собрание


1.Одлука за одобрување на Годишната сметка за 2019г..pdf
2.Одлука за одобрување на финансиските извештаи на Друштвото за 2019г. ревидирани од овластен ревизор.pdf
3.Одлука за одобрување на Годишниот извештај за работењето на Уготур АД за 2019г..pdf
5.Одлука за одобрување на Извештајот од неизвршните членово на ОД за резултатите од контролата над управувањето со Друштвото за 2019г..pdf
6.Одлука за одобрување на Годишниот извештај за работењето на Службата за внатрешна ревизија за 2019г..pdf
7.Одлука за одобрување на членовите на ОД на друштвото за 2019г..pdf
8.Одлука за назначување овластен ревизор за вршење ревизија на год.сметка и финанс.извештаи на Уготур АД за 2020г..pdf
10.Одлука за измена на Статутот на Уготур АД Скопје.pdf

Објавено на: 28.05.2020 08:30:47
Документ БР.: DOC_12283-29/2020
Урнек: Други одлуки од собрание