листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други Одлуки од Собрание на акционери 04/06/2020 година


Т1-1 Одлука за одобрување на годишната сметка за 2019.pdf
Т1-2 Одлука за одобрувење на ревидирани ФИ за 2019.pdf
Т1-3 Одлука за одобрување на годишниот Извештај на друштвото за 2019.pdf
Т3 Одлука за одобрување на Извештајот од неизвршните членови на ОД.pdf
Т4 Одлука за одобрување на работата на членовите на ОД за 2019.pdf
Т5 Одлука за одобрување на Извештајот на СВР за 2019.pdf
Т6 Одлука за избор на ревизор зџа 2020.pdf

Објавено на: 04.06.2020 14:30:30
Документ БР.: DOC_12283-42/2020
Урнек: Други одлуки од собрание