листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Ревизорски извештај и Консолидиран ревизорки извештај за 2019 година за годишно собрание закажано на 24,06,2020 година


РЕВИДИРАНИ КОНСОЛИДИРАНИ ФИ за ЦРМ 2019 ВЕТЕКС АД Велес.pdf
РЕВИДИРАНИ ФИ за ЦРМ 2019 ВЕТЕКС АД Велес.pdf

Објавено на: 19.06.2020 14:10:49
Документ БР.: DOC_12304-59/2020
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи