листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки од одржаното Собрание на акционери на Прилепска пиварница А.Д. Прилеп на ден 26.06.2020 година


1 Ревизорски извештај 2019.pdf
1.1 Одлука за усвојување на извештај од ревизија на финансиски извештаи за 2019 г.pdf
2 Извештај од Управен одбор.pdf
2.1 Одлука за усвојување на годишниот извештај за работењето за 2019 година.pdf
3 Извештај од Внатрешна ревизија.pdf
3.1 Одлука за усвојување на извештајот од службата за внатрешна ревизија за 2019 .pdf
4 Извештај од Надзорен одбор.pdf
4.1 Одлука за усвојување на извештајот на надзорен одбор 2019 година.pdf
5 Одлука за усвојување на годишната сметка за 2019 година.pdf
5.1 Годишна сметка прилог кон одлука.pdf
6. Одлука за распределба на добивката за 2019 година.pdf
7. Одлука за одобрување на работата на членовите на Управен одбор.pdf
8. Одлука за одобрување на работата на членовите на Надзорен одбор.pdf
9. Одлука за избор на овластен ревизор за годишната сметка за 2020 година.pdf

Објавено на: 29.06.2020 08:19:21
Документ БР.: DOC_12283-77/2020
Урнек: Други одлуки од собрание