листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други одлуки од Акционерско собрание на ЛИБЕРТИ АД Скопје одржано на 30.06.2020 година.


Одлука за именување на овластен ревизор.pdf
Одлука за усвојување на годишна сметка.pdf
Одлука за покривање на загуба.pdf
Одлука за одобрување на работа г.Марингер.pdf
Одлука за одобрување на работа г.Грецу.pdf
Одлука за одобрување на работа г.Гарг.pdf
Одлука за одобрување на работа г.Гарг.pdf

Објавено на: 01.07.2020 09:21:08
Документ БР.: DOC_12283-98/2020
Урнек: Други одлуки од собрание