листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Македонски Телеком АД Скопје ги објавува другите одлуки донесени на Собранието на акционери на Друштвото одржано на 30.06.2020 година.


1.0_МКТ Sobranie Odluka_Usvojuvanje na Godisna smetka 2019.pdf
2.0_МКТ Sobranie Odluka_Usvojuvanje na Finansiski izvestai 2019 local GAAP.pdf
3.0_МКТ Sobranie Odluka_Usvojuvanje na IFRS Finansiski izvestai 2019.pdf
4.0_МКТ Sobranie Odluka_Usvojuvanje na Godisen izvestaj za rabotenje 2019.pdf
7.0_MKT Sobranie Odluka_Odobruvanje na rabota clenovi OD 2019.pdf
8.0_MKT Sobranie Odluka_Usvojuvanje na Godisen izvestaj za rabotenjeto na IR_2019.pdf
9.0_MKT Sobranie Odluka_Izbor na ovlasten revizor za 2020.pdf

Објавено на: 01.07.2020 09:32:48
Документ БР.: DOC_12283-100/2020
Урнек: Други одлуки од собрание