листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки од Собрание на акционери -Макстил А.Д


Известување за зделка со заинтересирана страна-Договор за преработка-16072020.docx
Известување за зделка со заинтересирана страна-Договор за снабдување со феролегури-16072020.docx
Корекција на Известување за зделка со заинтересирана страна-МБХВ.docx
Одлука за избор на бројачи на гласови 0201-600 16072020.pdf
Одлука за избор на Претседавач на Собрание 0201-601 16072020.pdf
Одлука за одобрување на голема зделка 0201-603 16072020.pdf
Одлука за одобрување на зделка со заинтересирана страна 0201-604 16072020.pdf
Одлука за одобрување на зделка со заинтересирана страна 0201-605 16072020.pdf
Одлука за одобрување на работата на Одборот на директори- 0201-606 16072020.pdf
Одлука за распределбата на добивка на Макстил АД 0201-607 16072020.pdf
Одлука за усвојување на годишен извештај Служба за внатрешна ревизија- 0201-609 16072020.pdf
Одлука за усвојување на годишна сметка и финансиски извештаи-0201-608 16072020.pdf
Одлука за усвојување на пречистен текст на Статутот на макстил АД Скопје 0201-610 16072020.pdf
Одлука назначување на друштво за ревизија 0201-602 16072020.pdf

Објавено на: 17.07.2020 08:20:00
Документ БР.: DOC_12283-112/2020
Урнек: Други одлуки од собрание