листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Алкалоид АД Скопје известува дека неревидираните неконсолидирани и консолидирани финансиски извештаи (Биланс на состојба, Биланс на успех, Извештај за паричниот тек и Извештај за промените во капиталот) за периодот јануари - јуни 2020 година ќе бидат објавени на ден 30.07.2020 година во 09:00 часот.

 

Објавено на: 29.07.2020 09:00:36
Документ БР.: DOC_10191-478/2020
Урнек: Други ценовно чувствителни информации