листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Донесени Одллуки на Годишното  Собрание на акционери на ЗК Пелагонија ад Битола -10.08.2020


Одлука извештај за извршена ревизија за2019 год за ЗК Пелагонија АД Битола.pdf
Одлука Годишен извештај за работата на ЗК Пелагонија АД.Битола за 2019год.pdf
Одлука Годишна сметка и финансиски известаи на ЗК.Пелагонија АД за 2019год.pdf
Одлука за овластен ревизор на ЗК Пелагонија за 2020 год.pdf
Одлука за одобрување на работата на Одборот на директори за 2019 год.pdf
Одлука Извештај за извршената ревизија на Консолидираните ФИ на ЗК Пелагонија 2019 год.pdf
Одлука Консолидиран годишен извештај на Групацијата ЗК Пелагонија за 2019год.pdf
Одлука Консолидирана годишна сметка и консолидирани ФИ на ЗК Пелагонија за 2019 год.pdf

Објавено на: 10.08.2020 14:23:39
Документ БР.: DOC_12283-119/2020
Урнек: Други одлуки од собрание