листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Финансиски Консолидирани извештаи 30.06.2020 г.


6 Месечно известувања - Пекабеско АД - 2020 - Консолидиран.xls

Објавено на: 24.08.2020 14:14:45
Документ БР.: DOC_26441-74/2020
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.