листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

МАКПРОМЕТ АД ШТИП објавува Извештаи на независен ревизор за финансиските извештаи за годината која завршува на 31.12.2019 година


Grupacija Makpromet - revizorski izvestaj 2019 za CRRM.pdf
Revizorski izvestaj Evropa DOOEL Stip za 2019 godina za CRM.pdf
Revizorski izvestaj Ilinden 2002 DOOEL Stip za 2019 godina_CRRM.pdf
Revizorski izvestaj Makpromet AD Stip za 2019 godina za CRRM.pdf

Објавено на: 24.08.2020 15:02:53
Документ БР.: DOC_12304-93/2020
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи