листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

6 Месечно консолидирано известување 2020 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци


6 Месечно консолидирано известувања 2020 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци.xls

Објавено на: 27.08.2020 14:10:48
Документ БР.: DOC_26441-96/2020
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.