листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Ви доставуваме за објава неревидирани финансиски извештаи неконсолидирани за РЖ УСЛУГИ АД Скопје за период 01.01-30.06.2020


6 Месечни известувања неконсолидирани РЖ УСЛУГИ АД 2020.xlsx

Објавено на: 31.08.2020 09:41:34
Документ БР.: DOC_26441-103/2020
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.