листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

koregiran bilan na uspeh za poriod od 01.01.2020 do 30.09.2020


bilans na uspeh 01.01-30.09.2020-koregiran.xlsx

Објавено на: 27.10.2020 09:14:28
Документ БР.: DOC_12298-15/2020
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.