листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно глава 6 од Правилата за котација го објавуваме  неревидираниот  финансиски извештај на Димко Митрев а.д. увоз-извоз Велес за период од 01.01 до 30.09.2020 година.


bil.usp.so 30.09.2020.xlsx

Објавено на: 30.10.2020 09:46:09
Документ БР.: DOC_12298-60/2020
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.