листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Во прилог Ви доставуваме за објава неревидирани финансиски извештаи неконсолидирани за РЖ Услуги АД за период 01.01.-30.09.2020 г.


9 Месечни известувања Биланс на успех РЖ Услуги АД неконсолидиран-.xlsx

Објавено на: 04.11.2020 14:10:46
Документ БР.: DOC_12298-107/2020
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.