листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Во прилог Ви доставуваме за објава неревидирани финансиски извештаи консолидирани за РЖ Услуги АД Скопје за период 01.01.-30.09.2020 год.


9 Месечни изв.консолидиран Биланс на успех РЖ Услуги АД консолидиран.xlsx

Објавено на: 04.11.2020 14:10:46
Документ БР.: DOC_12298-108/2020
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.