листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

9 Месечно консолидирано известување 2020 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци


9 Месечно консолидирано известување 2020 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци.xls

Објавено на: 10.11.2020 14:10:15
Документ БР.: DOC_12298-112/2020
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.