листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Консолидиран финансиски извештај за Групацијата ЗК Пелагонија ад Битола -30.09.2020


Консолидиран финансиски извештај за Групацијата ЗК Пелагонија ад Битола 01.01-30.09.2020.xlsx

Објавено на: 13.11.2020 14:34:50
Документ БР.: DOC_12298-115/2020
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.