листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

 

Комерцијална банка АД Скопје известува дека неревидираните (консолидирани и неконсолидирани) Биланс на успех со коментар, Биланс на состојба со коментар, Извештај за паричниот тек, Извештај за промените во капиталот и Извештај за сеопфатна добивка на Банката за периодот 01.01 - 31.12.2020 година ќе бидат објавени на СЕИ Нет на 28.01.2021 година после 15:00 часот.

 

Објавено на: 27.01.2021 14:13:13
Документ БР.: DOC_10191-66/2021
Урнек: Други ценовно чувствителни информации