листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно член 40 точка 3 од Правилата за котација , Скопски пазар АД Скопје ги објавува неревидираните и неконсолидирани финансиски извештаи (Биланс на успех, Биланс на состојба, Извештај за паричните  текови и Извештај за промените во каиталот) за периодот од 01.01.-31.12.2020 година:


nerevidirani finansiski izvestai Skopski pazar AD Skopje 31-12-2020.xls

Објавено на: 26.02.2021 14:30:52
Документ БР.: DOC_26445-47/2021
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.