листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог-одлуки за Собрание на акционери - 15.04.2021 година.


1. Годишен извештај за работењето на Банката за 2020 година.pdf
1. Мислење по Годишниот извештај за 2020 година.pdf
1. Предлог Одлука за Годишен извештај на Банката за 2020 година.pdf
2. Мислење за Ревизорскитe извештаи за 2020 година.pdf
2. Предлог Одлука за усвојување на Финансиските извештаи.pdf
3. Годишна сметка за 2020 година.pdf
3. Предлог Одлука за усвојување на Годишната сметка за 2020 година.pdf
4. Предлог Одлука за распределба добивка за 2020 година.pdf
5. Предлог Одлука за дивиденден календар.pdf
6. Годишен извештај за работењето на Надзорниот одбор во 2020 година.pdf
6. Предлог Одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на Надзорниот одбор во 2020 година.pdf
7. Предлог Одлука за назначување членови на Одборот за наградување.pdf
8. Информација за извршена оцена на соодветноста за членови на НО.pdf

Објавено на: 11.03.2021 15:23:19
Документ БР.: DOC_13285-25/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери