листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Ве известуваме дека со решениja на Гувернерката на Народната банка на Република Северна Македонија од 12.3.2021 година, е издадена претходна согласност за именување - реизбор на м-р Глигорие Гоговски, Борислав Трповски, проф. д-р Арсен Јаневски, Драгица Јовановска и Трим Ќемали за членови на Надзорниот одбор на ТТК Банка АД Скопјe, а на 22.3.2021 година е извршен упис во надлежниот регистар што се води во Централниот регистар на Република Северна Македонија.

Објавено на: 23.03.2021 14:40:53
Документ БР.: DOC_12285-3/2021
Урнек: Измени во органи на управување