листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Согласно објавата на Сеи Нет од 26.03.2021 година за Јавен повик за Годишно собранието на акционери на НЛБ Банка АД Скопје, закажано за 29.04.2021 година со почеток во 13.00 часот, во просториите на НЛБ Банка АД Скопје, на ул. „Мајка Тереза“ бр.1, 1000 Скопје, ја објавуваме содржината на предлог – одлуките од дневниот ред:

 


Tocka 1.pdf
Tocka 2.pdf
Tocka 3.pdf
Tocka 4.pdf
Tocka 5.pdf
Tocka 6.pdf
Tocka 7.pdf
Tocka 8.pdf
Tocka 9.pdf
Tocka 10.pdf
Tocka 11.pdf
Tocka 12.pdf
Tocka 13.pdf
Tocka 14.pdf
Tocka 15.pdf

Објавено на: 26.03.2021 14:19:30
Документ БР.: DOC_13285-32/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери