листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

 

Други одлуки од Собрание - 29.03.2021 година


1. Одлука за измена на Статутот на Банката.PDF
2. Одлука за измени и дополнувања на Одлуката за именување членови на НО на Банката.PDF
3. Одлука за одобрување на Извештајот од работата на НО во 2020 година.PDF
5. Одлука за прераспределба на задржана добивка во резерви.PDF
7. Одлука за усвојување на Годишната сметка на КБ за 2020 година.PDF
8. Одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на КБ во 2020 година и на мислењето на НО.PDF
9. Одлука за усвојување на Извештајот за усогласеност на раб. со Кодексот за корп. управ.PDF
10. Одлука за усвојување на Консолидираната годишна сметка на КБ за 2020 година.PDF
11. Одлука за усвојување на Посеб. фин. извештаи на КБ за 2020 година и на мислењето на НО.PDF
12. Одлука за усвојување на Конс. фин. извештаи на КБ за 2020 и на мислењето на НО.PDF

Објавено на: 29.03.2021 14:58:14
Документ БР.: DOC_12283-2/2021
Урнек: Други одлуки од собрание