листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

 

  • Годишен извештај за работењето на КБ во 2020 година
  • Годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2020 година
  • Консолидирана годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2020 година
  • Програма на мерки и активности на деловната политика и Фин. план за 2021 година
  • Извештај за усогласеност на работењето и управ. на Банката со Кодексот за корп. управување
  • Извештај од работата на Надзорниот Одбор на КБ во 2020 година
  • Развоен план на Банката со финансиски проекции за периодот 2021-2023 година


Годишен извештај за работењето на КБ во 2020 година.pdf
Годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2020 година.pdf
Извештај за усогласеност на работењето и управ. на Банката со Кодексот за корп. управување.PDF
Извештај од работата на Надзорниот Одбор на КБ во 2020 година.PDF
Консолидирана годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2020 година.pdf
Програма на мерки и активности на деловната политика и Фин. план за 2021 година.pdf
Развоен план на Банката со финансиски проекции за периодот 2021-2023 година.pdf

Објавено на: 29.03.2021 14:59:08
Документ БР.: DOC_10191-278/2021
Урнек: Други ценовно чувствителни информации