листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за Собрание на акционери - АД Грозд Струмица


Odluka za usvojuvanje na izvestajot za rabotenjeto na AD GROZD Strumica (2).doc
odluka na otugjuvanje.docx
Predlog Odluka za odobruvanje na rabotata na odborot na direktori na AD GROZD Strumica (3).doc
Predlog Odluka za raspredelba na dobivka (5).doc
Predlog Odluka za usvojuvanje na izvestajot od ovlasten revizor i konsolidiranji finansiski izvestai (6).doc
Predlog Odluka za usvojuvanje na zavrsnata smetka (4).doc
Predlog-Odluka za izbor na ovlastena revizorska kuka (7).doc
ГРОЗД завршна 2020 црм.pdf
ИЗВЕШТАЈ 2020 црм.pdf
ИЗВРШТАЈ за работата со одборот на директори.pdf
ИЗЈАВА за примена на кодексот за корп. управување.pdf

Објавено на: 20.04.2021 14:15:35
Документ БР.: DOC_13285-62/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери