листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог-одлуки и материјали за Собрание на акционери на Централна кооперативна банка АД Скопје


2. Записник Годишно собрание 211-20 од 29.05.2020 година.pdf
3. Годишен извештај за работењето на ЦКБ АД Скопје во 2020.pdf
3.1. Мислење НО за Годишен извештај ЦКБ 2020.pdf
3.2. Предлог одлука Годишен извештај ЦКБ 2020.pdf
4. Годишна сметка ЦКБ 2020.pdf
4. Финансиски извештај на ЦКБ АД Скопје за 2020 година.pdf
4.1. Предлог одлука за усвојување на Годишна сметка и финансиските извештаи.pdf
5. Предлог одлука за употреба и распоредување на добивка 2020.pdf
6. Извештај на Друштвото за ревизија „Грант Торнтон“ ДОО Скопје.pdf
6.1. Мислење од НО за Извештајот на Друштво за ревизија „Грант Торнтон“ 2020.pdf
6.2. Предлог одлука за усвојување на Извештајот на Друштво за ревизија „Грант Торнтон“ 2020.pdf
7. Предлог одлука за усвојување на Предлогот на Одборот за ревизија за 2021.pdf
8. Годишен извештај за работењето на НО 2020.pdf
8.1. Оцена на сопствената работа во 2020 .pdf
8.2. Предлог одлука за усвојување на Извештајот на НО.pdf
9. Предлог одлуки за одобрување на работата НО.pdf
10. Предлог одлуки за одобрување на работење на УО.pdf
11. Предлог одлука за надомест на НО 2021.pdf

Објавено на: 21.04.2021 08:33:28
Документ БР.: DOC_13285-64/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери