листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки на Собрание на акционери во врска со точка 1 (Разгледување на годишниот извештај за работењето на Друштвото за период јануари декември 2020 година, усвојување на извештајот и одобрување на работата на Управниот одбор ) и точка  6 (Извештај за работењето на Надзорниот одбор на Друштвото за 2020 година, усвојување на извештајот и одобрување на работата на членовите на Надзорниот одбор ) од дневниот ред.

 


Одлука за Годишен извештај.pdf
Одлука за Управен одбор.pdf
Одлука за Годишен извештај за работа на Надзорен одбор.pdf
Одлука за Надзорен одбор (1).pdf
Одлука за нов член на Надзорен одбор.pdf
Rezultati od glasanje.pdf
Godisen izvestaj_Replek AD_2020.pdf
Izvestaj od Nadzoren odbor za 2020.pdf

Објавено на: 22.04.2021 16:04:50
Документ БР.: DOC_12283-10/2021
Урнек: Други одлуки од собрание