листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Nerevidiran Bilans na uspeh za Rik Sileks Ad, Kratovo za period 01.01.2021-31.03.2021.


01.01-31.03.2021 - СИЛЕКС АД неконсолидирано.xls

Објавено на: 23.04.2021 14:10:49
Документ БР.: DOC_12294-8/2021
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.