листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за Собрание Макстил АД


Point 1- Одлука за свикување на Собрание 2021.docx
Point 2 - Финансиски извештаи (ревидирани) Макстил.pdf
Point 2-Годишен извештај за работењето на Макстил за 2020.pdf
Point 2-Предлог - одлука за усвојување на годишна сметка-финансиски извештаи-годишен извештај за 2020 - Собрание 2021.docx
Point 3-Предлог - одлука за одобрување на работата на Одборот -Собрание 2021.docx
Point 4-Annual report 2020.pdf
Point 4-Годишен извештај 2020.pdf
Point 4-Предлог -одлука Годишен извештај на Службата за внатрешна ревизија - Собрание 2021.docx
Point 5-Предлог - одлука за распоредување на нето добивка - Собрание 2021.docx
Point 6-Предлог - одлука за избор на овластен независен Ревизор - Собрание 2021.docx
Point 7-Предлог - одлука на Одбор на директори - СБ - зголемување на кредитна рамка.docx

Објавено на: 23.04.2021 15:37:37
Документ БР.: DOC_13285-76/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери