листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки 47- ма седница на собрание на акционери


Одлука за одобрување на Извештајот за работата на Надзорниот Одбор на ОБ за 2020.pdf
Одлука за усвојување на Годишната сметка и финансиските извештаи на ОБ за 2020.pdf
Одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на ОБ за 2020.pdf
Одлука за усвојување на Извештајот на независните ревизори ПрајсвотерхаусКуперс за работењето на ОБ за 2020.pdf

Објавено на: 26.04.2021 14:09:34
Документ БР.: DOC_12283-12/2021
Урнек: Други одлуки од собрание