листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

НЛБ Банка АД Скопје ги објавува (неревидираните) неконсолидирани Биланс на успех, Биланс на состојба и Извештај за паричен тек за период 01.01.-31.03.2021 година


Неревидирани финансиски извештаи - НЛБ Банка АД Скопје - 31.03.2021.xls

Објавено на: 26.04.2021 15:42:25
Документ БР.: DOC_12294-14/2021
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.