листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

 

Комерцијална банка АД Скопје го објавува Коментарот на (неревидираниот) неконсолидиран Биланс на успех и Биланс на состојба за периодот 01.01- 31.03.2021 година.

Комерцијална банка АД Скопје ги потсетува постојните и потенцијалните инвеститори дека при носењето на своите инвестициски одлуки потребно е да ги имаат во предвид како краткорочните квартални резултати од работењето, така и долгорочните годишни предвидувања, планираните активности и нивниот ефект на финансискиот резултат и сите останати релевантни информации.

 


Коментар на (неревидиран) единечен Биланс на успех и Биланс на состојба - 2021.03.31.pdf

Објавено на: 28.04.2021 14:10:18
Документ БР.: DOC_10191-387/2021
Урнек: Други ценовно чувствителни информации