листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери
Предлози од акционери: 
 
1. Нова Предлог одлука за распределба на добивката по точката од дневниот ред 9 „Предлог одлука за распределба на добивката на ГД,,Гранит,,АД Скопје за 2020 година” 
2. Нова Предлог одлука за  исплата на дивиденда по точката од дневниот ред 10 „Предлог одлука за исплата на дивиденда” 
 


Предлог нова одлука за распредлеба на добивка.pdf
Предлог нова одлука за исплата на дивидендна и утврдување на дивиденден календар.pdf

Објавено на: 29.04.2021 14:10:26
Документ БР.: DOC_13285-104/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери