листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

 

Триглав Осигурување АД,Скопје - Ревидирани финансиски извештаи и Годишен извештај за работење за 2020 година


Triglav AD 2020 FI.pdf
Годишен извештај за работењето за 2020 година.pdf
Мислење за финансиски извештаи и извештај на ревизорите.pdf

Објавено на: 29.04.2021 15:38:27
Документ БР.: DOC_12304-25/2021
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи