листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Ревидирани финансиски извештаи


Trgotekstil Malopr. 2020 - Revidirani FI.pdf
Trgotekstil Malopr. 2020 - Godisen Izvestaj.pdf
Трготекстил 2020.pdf
Grupa Trgotekstil Malopr. 2020 - Revidirani FI.pdf
Grupa Trgotekstil Malopr. 2020 - Godisen Izvestaj.pdf
Трготекстил КГС 2020.pdf

Објавено на: 06.05.2021 15:49:35
Документ БР.: DOC_12304-29/2021
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи