листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

3  Месечно консолидирано известувања 2021 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци


3 Месечно консолидирано известувања 2021 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци.xls

Објавено на: 12.05.2021 14:10:35
Документ БР.: DOC_12294-104/2021
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.